zakaj nam velja
zaupati

Predanost kakovosti

Pri izdelavi pakirne opreme in industrijskih peči pozornost posvečamo detajlom. K naši filozofiji kakovosti sodijo uporabniku prijazne tehnične rešitve ter konstrukcija, ki omogoča enostavno vzdrževanje in servisiranje. Vršimo natančno kontrolo kakovosti v vseh fazah izdelave. Predanost kakovosti potrjujemo tudi tako, da na stroje dajemo dodatno garancijo.

več

Stroji po naročilu

Kadar s standardnimi stroji ni možno optimalno zadovoljiti zahtev, prisluhnemo naročnikom in ponudimo prilagojene rešitve. Običajno to pomeni izgradnjo strojev izven standardnih dimenzij, izdelavo manipulativnih sistemov za izdelke in integracijo strojev v proizvodna postrojenja.

primeri

Servis in podpora

Po dobavi opreme stojimo svojim strankam trdno ob strani. Optimalna podpora za nas pomeni angažirano reševanje težav in hitro intervencijo na terenu, kadar je to potrebno. Kot proizvajalci smo tudi zelo učinkoviti pri odpravljanju težav.

več

 

Naši pakirini stroji in industrijske peči uspešno podpirajo triizmenske proizvodne procese.

Skonstruirani so robustno in uspešno delujejo tudi v zahtevnih industrijskih okoljih.

NAŠA OBLJUBA

Pakirna oprema in industrijske peči so ročno izdelane. Pozornost posvečamo detajlom, saj verjamemo, da ravno ti odločajo. Vsak stroj je pred odpremo natančno pregledan, s čimer zagotavljamo brezhibno delovanje. Kadar je potrebna poprodajna podpora, stojimo za našimi kupci z odzivno in kakovostno inženirsko ekipo.

O NAS

Ves čas iščemo nove rešitve, ki bi pripomogle k uspešnosti naših kupcev. Predani smo gradnji dolgoročnih partnerskih odnosov. Resnično zadovoljni smo takrat, kadar nam uspe preseči pričakovanja strank.

Kontakirajte nas

Vaše ime

Vaš email nalov

Telefonska številka

Zadeva

Vaše sporočilo

Reference